tiistai 17. joulukuuta 2013

Yhdistelty haasteposti (finnish)

Toissaviikonloppu ei todellakaan mennyt siivouksen merkeissä... Läksin siis Lappeenrantaan tupareihin, ja palasin lauantaina Imatralle vain saadakseni tietää, että tätä nykyä Helsingissä asuvat vanhat luokkakaverini olivat Imatralla visiitillä. Pitihän sitäkin hiukan juhlistaa. Sunnuntai meni pääasiassa makuuasennossa.

Päätin käyttää koulun atk-päivän johonkin järkevään (en sinällään tee paljon mitään perustekurssilla; tällä hetkellä opetellaan copypastea ja tulostamista) ja tehdä kertyneet haasteet pois alta. Jätän Iinan kesäkuvahaasteen suosiolla ensi kesälle, tämä kesä meni muutenki aikalailla töitä paiskiessa, joten kuvasaldo jäi aika mitäänsanomattomaksi.

11 asiaa -haasteen sain sekä Sallalta että Elisabet Addamsilta. Kiitokset teille!

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa itsestään 11 faktaa.
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä haastetuille.
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 300 lukijaa.
5. Haasteessa tulee lukea, kuka sinut on haastanut ja kertoa se haastetuille.
6. Ei saa haastaa sitä, joka sinut haastoi.

Aattelin olla tosi tylsä ja jättää eteenpäin haastamisen välistä, koska suurimmassa osassa lukemistani blogeista tää haaste on jossain vaiheessa vilahtanut.

FAKTOJA:
Rakastan miun lemmikkejä enemmän kuin useimpia ihmisiä. Eläimet on aina 100% viattomia. Lisäksi miusta on tosi outoa (ja oikeastaan kuvottavaa), että ihmisiä - varsinkin lapsia - pidetään monesti tärkeämpinä kuin lemmikkejä tai eläimiä ylipäänsä (vrt. "lapsi haudattiin elävältä - koira haudattiin elävältä": monet reagoivat paljon voimakkaammin lapsen hautaamiseen).

Kahvi on hirvittävää, mut sitä on "pakko" juoda. Se on jäänyt tavaksi, enkä herää aamusin ilman kunnollista kahvikuppia. Miulle myös iskee tappomigreeni iltapäivällä, jos en saa kahvia aamulla. Aikasemmin pidin kahvista sen kaikissa eri muodoissa, nykyään irvistelen pakollisen kupilliseni alas maidon ja puolikkaan sokeripaketin siivittämänä.

Miulla on aivan älyttömän upea veli. Viiden vuoden ikäero tuntu vielä muutama vuos sitte hirveän isolta, ja kaikesta tuli tavanomaista sisarusten välistä tappelua... Nyt ei tapella enää oikein mistään, ja meil on paljon samoja mielenkiinnon kohteita ja yhtä huono huumorintaju.Hamstraan vaatteita. Miulla on kaapissa mm. miljoona mekkoa, joille on käyttöä max kerran vuodessa, mutta kun ne on niin hienoja...

En osaa halua tehdä ruokaa. Syön kunnon ruokaa vaan sillon, kun Pallo on miun luona kokkaamassa. Tykkään tehdä jälkkäreitä tai korkeintaan ruokasalaatteja, mut siihen loppuu innostus tällä tytöllä.

Parasta tietoa maailmassa on turha nippelitieto. Niinkun se, että Tower of Londonissa pidetään edelleen yheksää mustaa korppia, jottei kuningaskunta luhistuisi. Jos joku korpeista kuolee, tilalle hankitaan uusi. Tai että vanhoissa Keski-Eurooppalaisissa kartoissa Baltian ja siitä ylempänä asuvien kansojen asukkaat on kuvattu "hevosjalkaisiksi" hirviöiksi. Syy oli siinä, että tällä maailmankolkalla matkoja taitettiin (taitetaan) suksilla, ja hämärässä nähtynä hiihtävä ihminen näytti siltä, että jalkaterät kääntyivät väärään suuntaan. Tai että Star Warsin kahdessa viimeisessä episodissa Darth Vaderin puvun kontrollipaneelissa lukee hepreaksi "His deeds will not be forgiven, until he merits".

Oon satanisti. En tiiä, kuinka hyvin tän saa ulkopuolelta pääteltyä. Tosin miusta tuntuu, että monenkin nykyihmisen ajatusmaailma on jossain määrin satanistinen, mutta sitä ei osata yhdistää satanismiin. (Toivon Uskon, että  lukijani ovat sen verran sivistyneitä, että ymmärtävät satanismin ja saatananpalvonnan eron.)

Oon kuunnellu metallia ihan penskasta saakka. Olin ala-asteella, kun pyysin iskää lainaamaan miulle kirjastosta Lordin levyn. Eka ihan itse ostettu hevilevy (Lovexin Divine Insanity ei ihan täytä hevilevyn vaatimuksia, vaikka nostalgiasyistä se välillä levylautaselle eksyykin...) oli Sonata Arctican Reckoning Night. Tänä vuonna metallin joukkoon on soluttautunut myös aggressiivisempi EDM.

Miulla on ollu silmälasit 12 -vuotiaasta saakka. Kaikki sanoo, että ne sopii miun kasvoille. Mie ite en tykkää yhtään siitä, että joudun pitämään laseja tai piilolinssejä ja aionkin mennä laseriin heti, kun on tarpeeksi ikää ja rahaa.

Eläinoikeudet on miulle älyttömän tärkeitä. Syön hyvin vähän lihatuotteita ja niistäkin yritän kattoa, että ne olisivat eettisesti valmistettuja. (Asiaan sinällään liittymätön fakta: ennen ihmiset palvoivat tai vähintään kunnioittivat eläimiä vertaisinaan. Kristinusko vastasi muinaisuskontoihin nostamalla ihmisen muita eläimiä korkeammalle, ja tämän jälkeen asia on käytännössä ollut näin. Vihaksi pistää.)

Viimeinen fakta: oon rehellisesti tosi tyytyväinen itteeni. Tykkään ulkonäöstäni, mielikuvituksestani, huumorintajustani ja aikalailla kaikesta itessäni. Hiuksiin en tietenkään oo tyytyväinen, mut jos se on miun ainoa murhe, ni sanosin että miulla menee hyvin. :)

Huh! Sitten kysymyksiin! Otetaan aluksi vaikkapa Salla.

1. Mitä tekisit toisin elämässäs, jos saisit valita?
- Sinällää en kadu asioita jotka on jo tapahtunu, koska niitähän ei voi muuttaa... Mut yks asia on. Sonata Arctican keikka Rock to the Riverissä, en enää edes muista vuotta eikä festariakaan enää järjestetä, mutta mie ääliö en menny. Sen mie muuttasin.

2. Oletko onnellinen nykytilanteeseen?
- Oon. :)

3. Mikä siusta tulee isona?
- Huippumuodin ykkösnimi!

4. Mikskä toivoit tulevas isona, kun olit lapsi?
- Halusin hirveesti olle koemaistajana leipurilla...

5. Lempilelu/peli lapsena?
- Nää vaihteli aina iän myötä. Tykkäsin pehmoleluista, kirjoista, vähän vanhempana hevosista... Lautapelejäkin tuli pelattua jos vaikka mitä. Kone- ja konsolipeleistä Forestia ja (ta-daa!) Battlefront II.

6. Jos saisit 1000 euroa, mihin käyttäisit sen?
- Joululahjoihin. Itteeni. Lisäks lahjoisin jonkun tekemään miulle kasan poikkileikkauskuvia...

7. Lempiartisti?
- Miulla ei oo vaan yhtä lempparia mut esimerkiks Alice Cooper on hyvin lähellä sydäntä.

8. Lempibiisi tältä artistilta?
- Täl hetkellä Disco Bloodbath Boogie Fever.

9. Kerro vähän ajatusmaailmastasi yleisesti? Kaikkia varmasti kiinnostaa tietää oma mielipiteesi itestäsi ;)
- No mie mainitsinkin jo olevani satanisti, se kertoo asiasta tietävälle aika paljon miun ajatusmaailmasta ;)

10. Jos saisit valita ihan minkä tahansa eläimen maailmasta lemmikiksesi, mikä se olisi?
- Lohikäärme.

11. Miksi?
- Kaikki kyydit olis ilmaisia, ja voisin savustaa kaikki hölmöt ihmiset!

Elisabet Addamsin kysymykset:

1. Paras tuoksu?
- Elokuvateatteri (eli rasvaiset popcornit) :D

2. Lempiherkkusi?
- Sipsit ja kermamunkit.

3. Mitä sarjoja seuraat?
- Sen jälkee ku Transformers: Prime loppu oon vaan oottanu uutta Transformersia en oo alkanu seuraamaan uusia. Suunnitelmana on aloittaa American Horror Story.

4. Paras lapsuusmuistosi?
- Kuulostaako hirveältä, jos sanon ettei ole? Ei tule yhtäkään mieleen.

5. Mitä muuttaisit itsessäsi?
- Hiukset, en muuta.

6. Paras paikka maailmassa?
- Oma koti ja kesämökki. Tosin en oo vielä päässy Disneylandiin...

7. Mikä on suosikkivaatteesi?
- Ei tätä voi valita! Miulla on hirveesti ihania vaatteita. Suosikit taitaa olla pääasiassa mustia.

8. Paras aika vuorokaudesta?
- Yö, luonnollisesti ;)

9. Suosikkibiisisi tällä hetkellä?

10. Mikä piirre ihmisissä ärsyttää sinua?
- Tietämättömyys asioissa, joiden kuuluis (ainakin miun mielestä) olla itsestäänselvyyksiä.

11. Mikä oli muksuna unelma-ammattisi?
- Justiinsa leipurin koemaistaja. En muista, oisinko halunnut jossain vaiheessa myös eläinlääkäriksi.


Huh! Siinäpä haastetta kerrakseen. Nyt jatkan huisin vaikeiden ATK -tehtävien parissa!

♥: DC

2 kommenttia:

  1. Lahjoisit jonkun tekemään siulle poikkileikkauskuvia? Leipurin koemaistaja? :D Nauran täällä, mut se on hyvää naurua - oot Satu ihana kaikinpuolin :D <3 Jopa silläkin osalla, että teit tän haasteen vaikka siulla on ikuisuus mennyki. Kiitos hormonien, tää nauru muuttu itkuks. Nähkäämme piakkoin joskus :D

    VastaaPoista
  2. Hehe voi sinuu hormonihirviötä! <3 Et uskokkaa mite tylsiä nuo poikkileikkaukset on! :D

    VastaaPoista